Over Winnie

Jarenlang heb ik gezocht naar een manier om met film en video een verhaal te vertellen. Ik was altijd al bezig met content, tijdens mijn studie Nederlands en later Communicatie -en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen, deed ik veel redactiewerk voor studiebladen, beheerde websites, was ik vormgever van tijdschriften. Als een echte cinefiel werkte ik naast mijn studie bij een bioscoop om gratis alle nieuwste films te kunnen zien. In het verlengde van mijn studie ging ik de media en de marketing in. Maar het verlangen om te maken en te vertellen was te groot. In mijn job als media consultant bij een mediabureau bedacht ik wel TV commercials, maar was ik stikjaloers op het reclamebureau die het mocht maken. Youtube werd mijn filmacademie, en door pitch filmpjes, casevideo's en aftermovies te maken en het verdiende geld weer in apparatuur te steken kon ik geld verdienen met mijn hobby. En daarmee ook steeds beter worden.

Dit plezier en vreugde in maken is mijn drive. Mensen verblijden met video's. Mooie verhalen de wereld in brengen. Inspirerende boodschappen verspreiden, merken en bedrijven verbinden met hun klanten, om te groeien in o.a. sales, maar laat dat niet het belangrijkste doel zijn. Uiteindelijk wint authenticiteit. Als jij met video een warm gevoel over kan brengen, blijf je hangen in de herinnering van mensen.

Mijn naam is Winston, vrienden noemen mij Winnie. Een naam die mensen blij maakt en mij eigenlijk perfect beschrijft. Benaderbaar en enthousiast, pragmatisch en creatief. Welke labels ik verder op mijzelf kan plakken? Ik ben een ochtendmens, ik hou van lezen, met name autobiografieën, en van hardlopen en in de natuur zijn. Ik speel graag met mijn zoon van 9 en dochter van 6. Als we niet voetballen gaan we naar de film of gaan we vissen. Mijn vriendin heeft mij geleerd om te kamperen en zodoende brengen we onze vakanties doorgaans door in een tent. Ik ben een radicale optimist en vertrouw erop dat alles altijd goed komt.

Studio Winnie is de video content specialist op het gebied van sport, gezondheid en vitaliteit.

Ben je op zoek naar video’s die levendig en spetterend zijn, en verhalen vertellen die je blij maken en energie geven? Dan ben je bij Studio Winnie aan het juiste adres.